Criticat deseori de fani în acest sezon, Costel Pantilimon a avut parte, sâmbătă, de o situaţie fericită, la meciul pe care echipa lui, Nottingham Forest, l-a câştigat, pe teren propriu, cu Wigan, în campionat,

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În minutul 84, Pantilimon a apărat un penalti executat de Garner, la scorul de 3-1. Un gol al oaspeţilor ar fi relansat meciul şi ar fi făcut finalul incendiar. Nu ar fi fost prima dată când "pădurarii" ar fi fost egalaţi în final, după ce au condus.

Parada internaţionalului român i-a făcut pe suporteri să-i scandeze numele şi, după meci, Pantilimon le-a mulţumit fanilor pentru aprecieri.

"Victorie importantă, atmosferă extraordinară. Le mulţumesc tuturor suporterilor pentru că mi-au scandat numele, te simţi bine când munca ta este apreciată", a scris Pantilimon pe contul său de Instagram.

 

Nottingham Forest, cu portarul Costel Pantilimon pe teren tot meciul, a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Wigan, în etapa a XXIX-a a ligii a doua engleze.

Aceasta a fost prima victorie a gazdelor de la numirea irlandezulului Martin O'Neill la conducerea tehnică a echipei din Nottingham. Antrenorul care l-a înlocuit pe Aitor Karanka, la 15 ianuarie, mizează tot pe internaţionalul român de 31 de ani, care nu a pierdut niciun minut în cele 29 de meciuri jucate de "pădurari" în campionat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.