Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Edward Iordănescu, a declarat că formaţia sa închide un an extraordinar după ce a învins pe FC Viitorul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E victoria echipei, e victoria băieţilor, m-au făcut mândru că îi antrenez şi nu este prima oară. O victorie împotriva unei echipe foarte bune, cu calitate, care nu mai are nevoie de prezentare, e o victorie muncită, o victorie meritată. Mă bucur că nu am luat gol şi eram sigur că vom marca. Am adus trei puncte mari. Mulţumesc conducerii că a fost aproape, mulţumesc publicului deosebit care a fost lângă noi, le doresc sărbători fericite tuturor! În mod special, mulţumesc familiei care m-a înţeles mereu şi a acceptat situaţia aceasta, cu mine foarte departe de casă şi copii. Dumnezeu, astăzi, a fost cu noi. Ştiu că Mediaşul nu este cea mai mediatizată echipă, dar e o echipă corectă, o echipă dreaptă, o echipă care a reuşit să facă eforturi cu ajutorul conducerii să iasă din insolvenţă. Am făcut un an extraordinar, sezonul trecut am câştigat play-out-ul, iar acum nu am coborât niciodată sub locul 6 şi am depăşit multe borne: cea mai lungă serie cu victorii la rând, cea mai lungă serie de jocuri fără înfrângere, cel mai bun punctaj din istoria clubului în acest moment. Toate acestea le aparţin băieţilor. (n.r. - despre participarea în cupele europene) Ştiu că există o portiţă în sensul acesta, dar e foarte greu să mă duc aşa departe cu gândul. Trebuie luat pas cu pas, mai avem patru jocuri dificile în continuare, mai avem nevoie de puncte, mi-e teamă că dacă anul trecut 37-38 de puncte îţi asigurau prezenţa în play-off, anul acesta nu este sigur, deci mai avem nevoie de puncte. Dar închidem un an extraordinar din punct de vedere profesional", a declarat Iordănescu, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

Gaz Metan Mediaş a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia FC Viitorul, în etapa a XXII-a a Ligii I, ultima din 2019. Chamed a marcat, în minutul 58.

Astra Giurgiu este provizoriu pe locul I, cu 43 de puncte. CFR Cluj are 41 de puncte şi ocupă locul 2, urmată de CSU Craiova, cu 37 de puncte, şi de FCSB, 36 de puncte. Aceste trei echipe nu au jucat în etapa 22. În plus, FCSB mai are o restanţă cu FC Voluntari, care va avea loc anul viitor.

În urma rezultatului de la Mediaş, Gaz Metan a urcat de pe locul 6 pe locul 5, cu 36 de puncte, iar echipa lui Gheorghe Hagi a coborât pe locul 6, cu 35 de puncte. În preajma locurilor de play-off este FC Botoşani, pe poziţia a şaptea, cu 33 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.