Antrenorul echipei CFR Cluj, Edward Iordănescu, a declarat că a fost interesat doar de cele trei puncte în meciul cu Dinamo, în care echipa lui a avut doi fotbalişti în plus aproape o oră de joc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cât am jucat 11 la 11, am avut două ocazii, două bare, putea oricare dintre acele situaţii să intre şi vorbeam altfel. Au venit cele două eliminări, din punctul meu de vedere total justificate, m-am uitat şi eu pe reluări. La Bejan este henţ clar, la Paul fault clar, nu am înţeles de ce s-a discutat aşa de mult. Din punctul meu de vedere, brigada de arbitri a avut un meci foarte greu azi, majoritatea deciziilor a fost foarte bună, iar din punctul meu de vedere, nu e bine să ţipăm ca să ne facem auziţi. Am avut şi noi două situaţii în care se putea da penalti, una la Billel şi un henţ la Puljici, dacă vorbim aşa. Despre joc, cred că este al şaselea sau al şaptelea meci la care portarul advers este omul meciului. Nemec a intrat foarte bine, a ţinut de minge, a mutat centrul de greutate, a dat timp de respiro să împingă liniile, şi Raul (n.r. - Albentosa), fundaşul central, mi-a plăcut foarte tare. Eu când am văzut formaţia lui Dinamo, am fost sigur că vom avea un meci foarte greu. Toată săptămâna s-a vorbit despre un joc foarte accesibil. Nu, am avut un joc greu, am muncit, am suferit, dar ne-am creat foarte multe ocazii. Oricare ar fi intrat mai repede, poate am fi avut alt joc. Marcând atât de târziu, normal că am gestionat un pic cu tensiune finalul. M-au interesat punctele, tot ce contează erau punctele, Ne-am apropiat din nou de FCSB, ne-am distanţat de Craiova, ne aşteaptă un joc infernal duminică. Mergem din nou la Craiova cu absenţi, contează victoria. Eu sunt mulţumit de cele trei puncte, trebuie să reconstruim starea de spirit în jurul acestei victorii şi să mergem la Craiova după puncte. Acolo avem nevoie de un joc perfect pentru un rezultat bun", a declarat Iordănescu, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

CFR Cluj a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Dinamo, în etapa a XXIX-a a Ligii I, penultima a sezonului regulat. Dinamoviştii Paul Anton şi Florin Bejan au fost eliminaţi în minutele 31, respectiv 37. După acest succes, clujenii s-au apropiat la un punct de liderul FCSB.

A marcat: Omrani '80

Lider în clasament este FCSB, cu 64 de puncte, echipă urmată de CFR Cluj, cu 63 de puncte, de CS Universitatea Craiova, cu 57 de puncte, de Sepsi, 44 de puncte, de FC Botoşani şi Academica Clinceni, cu câte 41 de puncte.

Dinamo rămâne pe locul 14, cu 27 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.