Antrenorul Edi Iordănescu a declarat, luni seară, că prima înfrângere suferită de când a preluat echipa CFR Cluj, dar a subliniat că meciul cu FC Botoşani s-a desfăşurat în condiţii grele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ambele echipe au încercat să se descurce în condiţii execrabile. Condiţiile au fost aceleaşi pentru ambele. Trebuie să abordăm meciul pentru cele trei puncte. E adevărat că la lovitura liberă a fost şi neşansă, a rămas mingea, s-a dus la adversar şi a marcat. Am pierdut prima repriză nejustificat. În repriza a doua am încercat să recuperăm diferenţa şi nu ne-a ieşit, chiar dacă am avut situaţii prin Păun, Rondon. Ăsta e fotbalul. E prima înfrângere, dar încercăm să dăm echilibru. E prima înfrângere şi nu cade bine. Felicităm adversarul de azi, pentru că a căutat victoria, dar asta e. Nu aş vrea să vorbesc acum despre jucătorii care au venit. Am zis că avem nevoie de soluţii, dar vreau să analizăm jocul ăsta, să ne redresăm. A fost o perioadă comprimată pentru noi şi, spre deosebire de adversarele noastre, noi o duceam de anul trecut, din trei în trei zile. Pe jucătorii noi îi vom integra", a declarat Edi Iordănescu la DolceSport.

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, luni, în deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa FC Botoşani, în etapa a XXII-a a Ligii I

Pentru FC Botoşani au marcat Papa '31 şi Roman '37, iar pentru CFR Cluj a înscris Debeljuh '2.

.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.