Antrenorul Davide Nicola l-a scos din poartă pe Ionuţ Radu la meciul cu Sassuolo, care va avea loc, duminică, de la ora 19.00, pe Stadionul Luigi Ferraris, în etapa a XVIII-a a campionatului italian Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Titular în poartea gazdelor va fi Mattia Perin, împrumutat recent de la Juventus.

Din echipa oaspete lipseşte fundaşul Vlad Chiricheş, accidentat.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În acest moment, primii trei portari români, Ciprian Tătăruşanu (Olympique Lyon), Costel Pantilimon (Nottingham Forest) şi Ionuţ Radu, nu sunt titulari la echipele lor.

Radu, 22 de ani, este jucătorul echipei Inter Milano, el fiind împrumutat până la finalul sezonului la Genoa. El nu a lipsit niciun minut din poartea echipei genoveze, în cele 17 meciuri jucate în acest sezon, în Serie A. Cu toată că portarul român a avut de multe ori intervenţii salvatoare, Genoa este pe locul 20, ultimul, cu 11 puncte, la patru puncte de Sampdoria de pe locul 17, care asigură menţinerea în Serie A. 

Ionuţ Radu a primit 35 de goluri în această ediţie a campionatului italian, cele mai multe dintre portarii din Serie A, la egalitate cu brazilianul Gabriel de la Lecce.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.