Mijlocaşul Lyes Houri, în vârstă de 23 de ani, este urmărit de mai multe cluburi belgiene, în vederea unui transfer în această vară, informează walfoot.be.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul francez cu origini marocane a venit la Viitorul vara trecută, după ce fostul său club Bastia a fost retrogradat din cauza problemelor financiare şi după o scurtă trecere pe la Lens. El mai are contract cu echipa patronată de Gheorghe Hagi până în 2021.

Houri a jucat în acest sezon al Ligii I în 24 de partide, marcând trei goluri.

Lyes Houri nu este singurul jucător al Viitorului urmărit de cluburi belgiene. Tehnicianul FC Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că mijlocaşul Ianis Hagi este urmărit de două clubuluri din Belgia.

"Eu în Belgia ştiu două echipe care se interesează de Ianis, două echipe foarte bune, una chiar s-ar putea să câştige campionatul şi alta din play-off. Sunt două echipe care s-au interesat de Ianis. Nu e Standard, cu toate că Gică are relaţii bune acolo. Ianis s-ar potrivi foarte bine pentru campionatul Belgiei", a declarat Rednic. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.