Patronul echipei FC Botoani, Valeriu Iftime, a declarat, joi, că fundaşul Andrei Chindriş va fi transferat la formaţia belgiană Mouscron.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Jucătorul nu a semnat, el este la loctul naţional (n.r. - de tineret) acum. Din acest motiv, lucrurile sunt puţin îngheţate pentru câteva zile, după care cred că va pleca acolo. Cererea nostră a fost acceptată în cele din urmă, dar nu am semnat nimic. Nu e semnat nimic semnat între noi şi club, nici Andrei nu a semnat contractul lui. Dar are un contract bun acolo, l-a negociat", a declarat Iftime, la ProX.

În vârstă de 21 de ani şi dorit şi de FCSB, Chindriş a mai evoluat la U Cluj, Academica Clinceni şi CS Ştiinţa Miroslava.

Mouscron ocupa locul 7 în prima ligă belgiană, în momentul în care ediţia trecută a campioantului a fost oprită definitiv, în aprilie, din cauza pandemiei de coronavirus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.