Mijlocaşul Ianis Hagi nu a mai fost convocat de selecţionerul Mirel Rădoi la prima reprezentativă. El a fost lăsat la naţionala de tineret, antrenată de Adrian Mutu. Hagi jr. spune că este mândru să reprezinte România şi fericit să revină la echipa U21.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Fericit să fiu din nou aici, mândru să reprezint România şi motivat să dau tot ce am mai bun. Meciul cu Danemarca are o importanţă uriaşă pentru noi, ne dorim enorm să ne calificăm la Euro U21. Am mai fost la un turneu final cu naţionala de tineret şi am simţit acea energie unică a unei competiţii importante. Suporterii naţionalei merită să se bucure din nou. Hai, România!", a scris el pe Facebook.

La 17 noiembrie, naţionala Under 21 va întâlni Danemarca, la Ploieşti, pe Stadionul Ilie Oană, în ultimul meci din preliminariile turneului final din 2021. România are nevoie de o victorie pentru a obţine calificarea la turneul final, în timp ce Danemarca şi-a asigurat deja prezenţa la competiţia din Ungaria şi Slovenia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.