Selecţionerul Irlandei de Nord, Ian Baraclough, a declarat că echipa lui va înfrunta o reprezentativă a României încrezătoare după succesul din amicalul cu Belarus, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Davis, Lafferty şi Saville au părăsit lotul din motive personale, avem alţi doi accidentaţi, Thompson şi McGinn nu sunt apţi după ce au lipsit şi cu Austria. Mă reîntâlnesc acum cu Mirel Rădoi, al treilea meci foarte repede unul împotriva celuilalt, după duelul la U21 şi cel la nivel de seniori, din septembrie. Trebuie să ne ridicăm la un nivel care să ne permită să facem faţă, pentru că România vine cu încredere după o victorie. Trebuie să ne facem jocul mâine pentru că în primele două jocuri din această lună eu cred că am arătat foarte-foarte bine din punct de vedere al jocului", a spus el.

Miercuri, de la ora 21.45, România va juca împotriva Irlandei de Nord, la Belfast, ultima partidă din Grupa 1 a Diviziei B a Ligii Naţiunilor.

În acest moment, clasamentul grupei, fără rezultatul meciului România - Norvegia care va fi stabilit de UEFA este următorul: 1. Austria - 12, 2. Norvegia - 9, 3. România - 4, 4. Irlanda de Nord - 1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.