Mijlocaşul CFR Cluj Ovidiu Hoban a declarat, vineri, după victoria cu FCSB, că se aşteaptă la o atmosferă ostilă la Craiova, la finala campioantului, cu CS Universitatea, făcută de suporterii olteni în afara stadionului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E puţin spus că sunt epuizat. E foarte greu să joci să joci din trei în trei zile, să te pregăteşti în asemenea condiţii, covidul nu ne dă pace. Încercăm să ne revenim că mai avem un meci. Chiar dacă am dat gol mai târziu, sunt importante cele trei puncte, aşa că mă bucur de acest lucru şi avem o şansă în plus la Craiova. Va fi ca o finală, toate meciurile până acum au fost ca o finală, următorul este la fel. În vom trata la fel, cu aceeaşi seriozitate şi sper să fim noi cei câştigători. Şi noi jucăm pe teren şi mi-aş dori ca toate meciurile să se joace pe teren. Dar nu depidne de noi, noi încercăm să ne facem treaba cât mai bine pe teren şi vom vedea ce se va întâmpla. Jucăm la ei acasă, va fi o atmosferă ostilă pe afară, dar suntem pregătiţi pentru acest meci şi mergem acolo să câştigăm. Pentru mine ar fi al cincilea titlu din carieră şi m-aş bucura să mi-l trec în palmares", a declarat Hoban.

Formaţia CFR Cluj a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa FCSB, în meci restanţă din etapa a opta a play-off-ului Ligii I. În urma acestui rezultat, CFR Cluj are 46 de puncte în clasament, cu două mai multe ca Universitatea Craiova, iar titlul de campioană se va decide în meciul direct de luni.

Clasamentul play-off-ului este următorul: CFR Cluj - 46 de puncte, CSU Craiova - 44 de puncte, Astra Giurgiu - 33 de puncte, FCSB - 31 de puncte, FC Botoşani - 29 de puncte şi Gaz Metan Mediaş - 25 de puncte.

CSU Craiova şi Astra au câte opt meciuri, după amânarea meciului dintre ele, iar celelalte echipe câte nouă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.