Echipa de handbal masculin HCDS Constanţa se va reuni în 15 iulie, cu pregătire centralizată şi în Slovenia, plus şase amicale puternice înaintea debutului în viitorul sezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Medaliată cu bronz în sezonul 2021-2022, HCDS Constanţa se va reuni peste o lună, iar după pregătirea locală va susţine, din 31 iulie, un cantonament în Slovenia.

În cele 12 zile de pregătire centralizată în Slovenia, HCSD Constanţa va disputa şi patru partide de verificare, cu echipe puternice: cu Gorenje Velenje (în 3 august), cu MRK Krka (6 august), cu RK Celje (9 august) şi cu RK Nexe Nasice (11 august).

După revenirea în ţară, handbaliştii de la HCDS Constanţa vor disputa alte două partide de verificare, cu Pick Szeged şi Steaua Roşie Belgrad, în 19 şi 20 august, în cadrul unui turneu la Sânnicolau Mare.

Campania de transferuri a echipei dobrogene nu este încheiată, iar în ultimele săptămâni au fost anunţaţi patru jucători noi: Andrei Drăgan (centru, de la CSM Focşani), Vlăduţ Rusu (portar, CSM Bacău), Valentino Ravnic (extremă stânga, RK Zagreb) şi Mike Brasseleur (inter dreapta, PAUC Handball – Franţa).

În sezonul viitor, HCDS Constanţa va evolua şi în European League, iar în Liga Naţională va debuta în 27 august.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.