Echipa de handbal masculin HC Dobrogea Sud Constanţa a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, de formaţia portugheză FC Porto, cu scorul de 35-29 (18-13), în a doua partidă din grupa C a Cupei EHF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cealaltă partidă a etapei a II-a din grupa C se vor duela, duminică, Liberbank Cuenca şi TTH Holstebro.

În primul meci din grupa C, HCDS Constanţa a pierdut, în deplasare, cu formaţia daneză TTH Holstebro, cu scorul de 25-29 (12-14).

În grupa C, HCDS Constanţa va avea în continuare următorul program: HCDS – Cuenca (25 februarie), Cuenca – HCDS (3 martie), HCDS – TTH Holstebro (23 martie) şi FC Porto – HCDS (30 martie).

Primele două clasate din fiecare din cele patru grupe se vor califica în sferturile de finală, în care vor lupta pentru un loc la Turneul Final Four (18-19 mai, în găzduirea echipei germane THW Kiel).

HCDS Constanţa a intrat direct în turul al doilea al competiţiei, eliminând echipa Talent Plzen,cu 28-21 şi 29-23,  iar în turul al treilea a trecut de HK Malmo, cu 23-22 şi 34-28, pentru calificarea în grupe.

În Cupa EHF, România a mai fost reprezentată de echipele Steaua Bucureşti şi Potaissa Turda, eliminate în primele două tururi preliminare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.