Selecţionerul Angliei, Gareth Southgate, a renunţat la căpitanul echipei Manchester United, Harry Maguire, pentru meciurile cu Islanda şi Danemarca, din Liga Naţiunilor, după ce fotbalistul a fost condamnat în Grecia, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Având în vedere evoluţiile situaţiei, pot confirma că l-am scos pe Harry Maguire din echipa Angliei pentru meciurile cu Islanda şi Danemarca. (...) După ce am vorbit cu conducerea clubului Manchester United şi cu jucătorul, am luat această decizie în interesul tuturor părţilor şi luând în considerare impactul asupra pregătirilor noastre de săptămâna viitoare", a declarat Southgate, în comunicatul al FA.

Anglia joacă, la 5 septembrie, în deplasare, cu Islanda şi la 8 septembrie, tot în deplasare, cu Danemarca, în Divizia A a Ligii Naţiunilor.

Maguire, 27 de ani, a fost găsit vinovat după incidentul în urma căruia a fost arestat în Insula Mykonos.

El a fost găsit vinovat pentru lovituri repetate, tentativă de mită, violenţă împotriva unui angajat public şi insulte.

Maguire a fost condamnat la 21 de luni şi 10 zile de închisoare cu suspendare.

Manchester United a anunţat că va face apel la această decizie.

Potrivit presei, Harry Maguire a ajuns în arest după un conflict cu un grup de englezi, pe Insula Mykonos. Fotbalistul ar fi atacat poliţiştii care au intervenit pentru a calma situaţia.

Harry Maguire se afla în vacanţă în Grecia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.