Tehnicianul echipei Bayern Munchen, Hans-Dieter Flick, a declarat, vineri seară, că jucătorii săi au reuşit să pune presiune pe FC Barcelona, subliniind însă că au avut mult de muncit în partea defensivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ştiam că dacă punem presiune pe FC Barcelona, ei vor face greşeli şi vom putea profita. Însă Barcelona are mari calităţi ofensive şi a trebuit să facem multe eforturi, am avut de muncit în defensivă. A fost doar un meci, sigur, putem spune că a transmis un semnal adversarilor, dar urmează altă partidă, care începe de la 0-0", a declarat Flick.

Formaţia Bayern Munchen s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins, vineri seară, la Lisabona, cu scorul de 8-2 (4-1), echipa FC Barcelona, în sferturile competiţiei.

Pentru Bayern Munchen au marcat Muller '4, '31, Perisic '22, Gnabry '28, Kimmich '63, Lewandowski '82 şi Coutinho '85, '89, în timp ce pentru FC Barcelona au punctat Alaba '7 (autogol) şi Suarez '57.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.