Handbalista Cristina Neagu, căpitanl echipei naţionale, s-a implicat în sprijinul către Crucea Roşie Română, prin donarea fondurilor provenite din vânzarea tricourilor CN8, care au fost reduse la preţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem alături de Cristina Neagu şi vrem să contribuim la eforturile celor de la Crucea Roşie Română. Tricourile galbene CN8 sunt din acest moment reduse la 70 de lei, iar sumele încasate din vânzarea lor vor fi donate pentru achiziţionarea de materiale necesare în spitale în aceasta perioadă", anunţă Sports HUB, care se ocupă de vânzarea obiectelor promoţionale marca Cristina Neagu.

În mod normal, un tricou original CN8 costă 130 de lei.

Tricoul galben, culoarea echipei naţionale, are următoarele specificaţii: 100% bumbac organic, cu croială Relaxed Fit, este în CN8 Heartbeat Collection 018, are imprimată grafica-semnătură Cristina Neagu, dedicată evoluţiei ei în echipa naţională a României de handbal, precum şi silueta sportivei.

"Trecem printr-o perioadă plină de incertitudini şi cred că fiecare dintre noi se străduieşte să dea o mână de ajutor. Am luat decizia ca tricourile galbene din colecţia personală CN8 să fie reduse la preţul special de 70 de lei, iar toate veniturile din vânzarea lor vor fi donate către Crucea Rosie Romana, pentru achiziţionarea de materiale necesare în spitale în această perioadă. Mulţumesc echipei mele Sports-HUB pentru susţinerea şi implementarea acestei iniţiative", a afirmat Neagu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.