Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea a anunţat, joi, despărţirea de sportiva Asuka Fujita, care a decis s- îşi întrerupă cariera, urmând să devină mamă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Vă anunţăm că sportiva japoneză Asuka Fujita a ales să ia o pauză temporară în cariera sportivă şi să se concentreze asupra unei noi etape minunate din viaţa sa, anume cea de viitoare mămică. În urmă unor discuţii avute în perioada recentă, am ajuns la un consens mutual cu privire la contractul sportivei noastre, Asuka Fujita, care a ajuns la final, această urmând să se mute pentru următoarea perioada alături de cei dragi”, a precizat SCM Râmnicu Vâlcea.

“Ne-am bucurat de fiecare moment al colaborării noastre cu Asuka, iar contribuţia să atât la antrenamente, cât şi în jocurile disputate nu poate fi subestimată. Este important să subliniem că înţelegerea noastră comună privind încheierea contractului a fost realizată într-un cadru de respect şi apreciere reciprocă”, adaugă clubul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.