Echipele de handbal feminin Măgura Cisnădie şi SCM Râmnicu Vâlcea se vor afla în prima urnă valorică la tragerea la sorţi de marţi, pentru turul III al European League. Deşi eliminată în turul II de Malaga, Gloria Buzău ar putea reintra în competiţie, după ce a depus un protest la EHF, privind intrarea pe teren a unei jucătoare adverse care nu era trecută pe foaia oficială de joc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tragerea la sorţi a meciurilor din turul III va avea loc marţi, la Viena, de la ora 12.00.

Măgura Cisnădie şi SCM Râmnicu Vâlcea au fost repartizate direct în turul III şi vor face parte din prima urnă valorică.

Sunt cunoscute 23 de echipe din cele 24 care urmează să joace în turul III, iar ultima va fi aflată după o decizie a EHF Court of Handball, în urma unui protest depus de Gloria Buzău.

Echipa buzoiană a fost învinsă în returul de sâmbătă, în deplasare, de formaţia Malaga, cu scorul de 30-24, după ce în tur, Gloria câştigase cu 32-31. Malaga a obţinut normal calificarea, însă echipa Gloria Buzău a reclamat folosirea unei jucătoare adverse care nu ar fi fost trecută pe foaia oficială de joc şi, mai mult, Medeiros a fost şi autoare a unui gol.

Astfel, dacă EHF îi va da dreptate echipei Gloria, aceasta ar obţine calificarea la ”masa verde” şi ar deveni a 24-a echipă din turul III.

Dubla manşă eliminatorie din turul III va avea loc în 3-4 şi 10-11 decembrie, iar partidele din grupe se vor derula din ianuarie 2023.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.