Simona Halep a postat în social media un mesaj mobilizator, miercuri, după meciul de la Australian Open cu Ajla Tomljanovic, pe care l-a câştigat revenind de la 2-5 în decisiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Never, ever give up” (Nu renunţa niciodată”, a scris sportiva pe Facebook, ataşând două fotografii cu ea bucurându-se de victorie.

Pe Twitter, Halep a scris: “Ce seară..”

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o, miercuri, cu scorul de 4-6, 6-4, 7-5, pe jucătoarea australiană Ajla Tomljanovic, locul 72 WTA, în turul al doilea al AusOpen. Halep s-a impus după ce a revenit de la 2-5 cu un break, în decisiv.

Ea  va evolua în premieră, în turul următor, cu rusoaica Veronika Kudermetova, locul 36 WTA şi cap de serie numărul 32, care a învins-o pe compatrioata ei, Varvara Graceva, locul 97 WTA, cu scorul de 5-7, 6-2, 6-2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.