Antrenorul FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, luni, că echipa sa şi-a pierdut orientarea în teren în meciul cu CFR Cluj, după ce a fost egalată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am început meciul cum trebuia şi eu cred că şi repriza a doua am început meciul cum trebuie, apoi a venit golul după o greşeală pe teren, echipa, după ce a luat acel gol, şi-a pierdut orientarea în teren şi spaţiu. Şi eu cred că după aceea nu am contat, ei au venit peste noi. CFR e o echipă experimentată, puternică, bună. Păcat că tot ce am pregătit înainte de meci s-a văzut în prima repriză, dar în cea de-a doua nu am avut luciditatea după acel gol pe care l-am luat. Imediat a venit şi penaltiul, o greşală la fel, ataci decisiv în careu, când minge e în lateral, dar asta e. Avem multe de învăţat din acest meci şi vom vedea ce vom face. Jucătorii care au intrat nu au adus mai nimic, din păcate pentru noi. Schimbările trebuiau să aducă prospeţime fizică şi tactică, dar nu s-a adus ce trebuie. CFR a arătat că are putere, forţă, experienţă, au venit peste noi uşor, uşor, au pus presiune pe noi şi noi am pierdut toată orintarea pe teren. Felicitări, CFR, pentru că au revenit după ce au avut în prima repriză un rezultat negativ, au avut putere şi foţă, au arătat că sunt o echipă puternică", a spus Hagi, la Digi Sport. 

CFR Cluj a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-1), echipa FC Viitorul, în ultimul meci al etapei a VII-a a play-off-ului Ligii I. Oaspeţii au condus cu scorul de 1-0 la pauză, după golul marcat de Rivaldinho '14. În repriza a doua gazdele au marcat de trei ori, prin Camora '57, Culio '67 (p) şi Vinicius '74, şi în urma victoriei îşi menţin avantajul de cinci puncte faţă de FCSB, cu trei etape înaintea finalului play-off-ului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.