Antrenorul FC Viitorul, Gheorghe Hagi, consideră că arbitrul Marcel Bîrsan a fost echidistant în meciul cu CSU Craiova, în care a acordat un penalti în favoarea oltenilor, ratat însă de Elvir Koljici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Singurul punct negativ este că echipele nu au marcat. În rest, s-a jucat şi fotbal, am avut ocazii, au avut şi ei. Nouă ne-a lipsit ritmul, nu îl avem încă aşa de bun. Am întâlnit un adversar puternic, care joacă fotbal, am avut momentele noastre bune, în care nu am avut şansă, noroc. Am avut ocazii să câştigăm meciul, chiar dacă ei au avut un penalti şi l-au ratat. Nu ştiu dacă a fost penalti, la televizor se vede mai bine. Arbitrajul a fost echidistant pentru amebele echipe. Eu zic că au fost pe teren două echipe bune. A fost un fotbal frumos, cât am putut, pentru că e prima etapă. Cojocaru a făcut un meci mare, mi-a plăcut de el, e portarul care a fost şi mă bucur că a făcut un meci bun. Jucătorii care au venit au nevoie să se adapteze, nu le creez presiune de la început. Se antrenează bine, vor, îşi doresc, trebuie să le dăm timp. O să le dau, dar o să vină şi ziua când o să le cer mai mult", a declarat Hagi, la Telekom Sport.

Despre apropiatul transfer al lui Alexandru Mitriţă de la CSU Craiova la New York City FC, Hagi a spus: "Mă bucur pentru el, atât. A muncit de când a venit la noi, întotdeauna a vrut să ajungă fotbalist, mi-a plăcut întotdeauna, respectuos şi un fotbalist foarte bun."

FC Viitorul a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, duminică, pe teren propriu, cu CSU Craiova, în etapa a XXII-a a Ligii I.

În minutul 32, Cojocaru a apărat lovitură de la 11 metri, executată de Koljici, după ce tot atacantul bosniac a fost faultat în careu de Kuipers.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.