Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a afirmat că fiul său Ianis, testat pozitiv cu covid-19 în urmă cu câteva zile, se simte din ce în ce mai bine, face tratament şi se află în locuinţa din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hagi a fost întrebat duminică, într-o conferinţă de presă, cum se simte fiul său, Ianis, diagnosticat cu coronavirus, la acţiunea naţionalei de la începutul lunii septembrie.

“E bine, e acasă, se simte din ce în ce mai bine. Face tratament şi sperăm să iasă cât mai repede. E ok. E acasă, la Bucureşti”,a  afirmat Hagi.

Marţi, în jurul prânzului, Ianis Hagi a acuzat uşoare dureri de cap în cantonamentul naţionalei de la Skopje. A efectuat un test rapid sub coordonarea staff-ului medical al naţionalei, iar rezultatul a fost pozitiv. Tricolorul a intrat imediat în izolare. Până marţi, cu ocazia acestei acţiuni a naţionalei, Ianis efectuase cinci teste covid, toate cu rezultat negativ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.