Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a afirmat că adversarul de luni, Academica Clinceni este unul greu de desfăcut, foarte disciplinat tactic, iar echipa sa trebuie să marcheze repede pentru câştiga cele trei puncte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Vrem să continuăm perioada bună de a creşte de la meci la meci. E un meci acasă cu un adversar pe care e foarte greu să-l desfaci, un adversar foarte disciplinat tactic, care a demonstrat în multe meciuri şi în perioada de când este în prima ligă că e un adversar foarte greu. Trebuie să încercăm să marcăm cât mai repede, avem nevoie să marcăm gol sau goluri. Încercăm să ne facem jocul nostru. Trebuie să fim atenţi la atuurile lor. Sperăm ca şi cum aportul publicului să vină cele trei puncte, în urma unui joc foarte bun”, a declarat Gheorghe Hagi, duminică, într-o conferinţă de presă.

El a precizat că singurul absent pentru meciul de luni este Andrei Ciobanu, care a avut o problemă, iar acum se află în recuperare.

Meciul dintre Farul Constanţa şi Academica Clinceni are loc luni, de la 18.00, pe stadionul din Ovidiu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.