Gustavo, unul dintre autorii golurilor din final Cupei României, a declarat că nu va dormi două zile, după ce a marcat în partida care a adus un trofeu Craiovei după 25 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După 25 de ani, noi venim astăzi la Bucureşti şi facem istorie, e o bucurie foarte mare pentru oraşul Craiova, pentru suporteri, pentru echipa noastră, care merita foarte mult cupa. Sunt foarte fericit, ne bucurăm, sărbătorim, e foarte bine. E o unică bucurie că scrie acolo, în statistică, Gustavo, nu dorm azi, mâine, bucuria e foarte mare. Sunt puţin oltean după doi ani aici. Hermannstadt a făcut un meci foarte bun, au avut un parcurs foarte bun, dar le-am studiat jocul lor şi azi era important să punem inimă şi suflet pe teren şi asta am făcut. Noi mergem să luptăm şi pentru supercupă, merită Craiova foarte multe titluri", a declarat Gustavo, la Telekom Sport.

CSU Craiova, locul 3 în Liga I, a câştigat, duminică, pe Arena Naţională din Capitală, a 80-a ediţie a Cupa României, după ce a învins în finală, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa din liga a doua AFC Hermannstadt. Dacă se ţine cont de palmaresul fostei echipe Universitatea Craiova, acesta este al şaptelea trofeu al Cupei României pentru formaţia olteană, primul după 1993.

Au marcat Gustavo '29 şi Mitriţă '58.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.