ŢSKA Moscova a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-0 (2-0), campioana Europei, Real Madrid, dar ruşii părăsesc cupele europene. ŢSKA se impusese şi pe teren propriu, cu 1-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Formaţia din Moscova a profitat, miercuri, de o echipă madrilenă din care au lipsit mulţi dintre titulari şi s-a impus fără drept de apel.

Rezultatul a fost insufcient pentru ŢSKA Moscova să se califice în 16-imile Ligii Europa, deoarece şi Viktoria Plzen a învins, acasă, cu 2-1, pe AS Roma, şi a ocupat locul 3 datorită avantajului meciurilor directe cu vicecampioana Rusiei.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În ciuda dublului eşec cu ruşii, Real Madrid a câştigat Grupa G şi merge în optimile Ligii Campionilor, alături de AS Roma.

Rezultatele de marţi sunt următoarele:

Real Madrid - ŢSKA Moscova, scor 0-3 (0-2)

Au marcat: Cialov '37, Şennikov '43, Sigurdsson '73

Vikoria Plzen - AS Roma, scor 2-1 (0-0)

Au marcat: Kovarik '62, Chory '72 / Under '68

- În minutul 90+2, Pellegrini (AS Roma) a fost eliminat.

Clasament: 1. Real Madrid - 12 puncte, 2. AS Roma - 9, 3. Viktoria Plzen - 7, 4. ŢSKA Moscova - 7.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.