Federaţia Română de Gimnastică (FRG) a anunţat, joi, rezultatele tragerii la sorţi pentru concursul de calificare, de la JO de la Paris.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit tragerii la sorţi, echipa feminină a României va concura în prima subdiviziune, iar adversare vor fi reprezentantele Marii Britanii şi sportive din două grupe mixte.

Gimnastele tricolore vor începe competiţia la bârnă.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

În concursul feminin de calificare vor fi 5 subdiviziuni, după cum urmează:  subdiviziunea a 2-a - China, SUA şi Italia; subdiviziunea a 3-a - Japonia şi Olanda; subdiviziunea a 4-a - Canada, Franţa şi Coreea de Sud; subdiviziunea a 5-a - Brazilia şi Australia.

La masculin, România va fi reprezentată de gimnastul Andrei Muntean, care va face din una dintre cele 6 grupe mixte. Subdiviziunea în care va concura va fi stabilită ulterior, potrivit FRG.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.