Finanţatorul Gigi Becali a declarat, vineri, că FCSB şi-ar dori arbitraj video în Liga I, subliniind că şi-ar dori ca şefia CCA să fie preluată de fostul arbitru Marius Avram.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem nişte sclavi. Eu dau din buzunar, dar vreau să fie la noi comisia, să fie Avram preşedintele CCA, că el nu era comandat. Mă îngrijorează calitatea arbitrajelor, dar eu sunt un sclav,  pentru că suntem asociaţie de sclavi care au votat niste stăpâni. Liga e o asociaţie de sclavi şi vine Burleanu care spune că voi, scalvilor, nu puteţi vota.Să aduceţi voi, sclavilor, bani. Voi nu aveţi voie să comandaţi, pentru că sunteţi prea proşti. Şi vă aducem şi şef străin la arbitri. Stau cuminte, ca un sclav, ca să nu primesc amendă. Voi vă comparaţi cu Mircea Sandu? El era om de calitate. Acum sunt eu 100% proprietare. Cu Mircea Sandu vorbeai, te puteai consulta. Zicea, da, bă sunt banii voştri, faceţi cum vreţi. Acum, cum să facă ei. Ce să fac? Sunt sclav! Demonstrează şi prin fapte sclavagismul. Ce, mă, eu sunt grec, eu sunt străin. Voi sunteţi sclavi. Am avut probleme cu Kovacs, l-au delegat din nou. Ce performanţe au avut ei? Se pot compara ei cu Mircea Sandu?”, a declarat Becali la Digisport.

Joi, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a acuzat LPF că nu se implică financiar în proiectul de implementare a VAR, dar vrea să conducă arbitrajul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.