Gigi Becali a declarat că ar accepta să pună un pariu cu antrenorul Mircea Rednic, care spune că FCSB nu va câştiga campionatul, dar cu condiţia ca Dinamo să nu intre în play-off.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Bate câmpii! Eu la câini nu dau niciodată. Noi avem oamenii care sunt vai de capul lor, avem oameni care trăiesc în condiţii de mizerie, cum o să dau bani la câini? Câinii sunt făcuţi ca să ia resturile de la oameni. Dacă ia resturile de la oameni, ce rămâne de pe masă de la om, bine, dacă nu, la revedere. Dacă mor toţi câinii de pe Pământ şi tot nu dau bani la adăposturile de câini. Bine, a făcut o glumă, probabil, un fel de parabolă, combinaţie, că la câini, adică la Dinamo, cum ar veni. Să dea el banii, dacă-i câştigă el! Să dea 110.000. Dacă voi câştiga eu, sunt zece mii, mare lucru? Ce să mănânce câinii cu 10.000? Dacă voi câştiga eu zece mii, îi dau la biserică, nu îi dau la câini. Dacă eu pierd, el face ce vrea cu banii. Eu îi dau lui, să-i dea el la câini. Eu dau zece mii unde vreau. Dacă mă provoacă la un pariu (n.r. - că FCSB nu câştigă titlul), să punem unu la unu. Accept pariul, dar unu la unu. Dar cade pariul dacă, prin absurd, intră Dinamo în play-off. De ce nu vreau Dinamo în play-off? Că după aia are şase puncte asigurate CFR-ul. De aia mă tem de ei, că mi-ar plăcea şi mie Dinamo în play-off. Mi-e teamă că se dau la o parte. Nu la primul meci, dar la al doilea, sigur!", a declarat Becali, joi, la ProX.

Becali a spus că a obţinut acordul pentru a transfera un fundaş şi că nu este interesat de dinamovistul Salomao.

"Teixeira semnează un contract nou. Am luat un fundaş central, o să vedeţi. O să iau doi fundaşi centrali. O să găsim şi un vârf, sigur iau un vârf. Gnohere nu ştiu dacă pleacă, dacă dă cineva 7 milioane, pleacă. Dacă nu dă, nu pleacă. Dăcă dă cineva 30 de milioane pe Man, pleacă, dacă dă 22, nu pleacă", a precizat el.

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a afirmat miercuri, într-o conferinţă de presă, că este dispus să facă pariu cu finanţatorul FCSB Gigi Becali că echipa sa va juca în play-off-ul Ligii I. Tehnicianul e dispus să rişte 10.000 de euro, dacă Becali va “pune pe masă” de zece ori mai mult, iar banii vor fi donaţi adăposturilor pentru câini.

Mircea Rednic a adăugat că este dispus să mai facă un pariu cu Becali că FCSB nu va reuşi să câştige titlul de campioană nici în acest sezon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.