Portarul titular al AC Milan, Gianluigi Donnarumma, s-a vindecat de Covid-19 şi l-ar putea trimite din nou pe Ciprian Tătăruşanu pe banca de rezerve, informează presa italiană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"AC Milan anunţă că Matteo Gabbia a avut rezultat negativ la Covid-19 şi va fi supus unui control medical, sâmbătă, înainte de a reveni la activităţile sportive. Mai mult, Gianluigi Donnarumma şi Jens Petter Hauge, care au fost asimptomatici, au avut şi ei rezultate negative în urma unor teste suplimentare. Autorităţile sanitare locale au fost informate şi ambii jucători sunt autorizaţi să revină la antrenamente”, a precizat clubul italian.

Donnarumma  a fost anunţat, luni, ca fiind infectat cu noul coronavirus. În aceeaşi zi, Ciprian Tătăruşanu i-a luat locul în poartă în meciul cu AS Roma, scor 3-3, disputat la Milano, în etapa a V-a din Serie A. Internaţionalul român a greşit la primele două goluri ale oaspeţilor şi a fost aspru criticat atât de fani, cât şi de mass-media italiană.

Tătăruşanu a mai fost titular şi la meciul de joi, disputat tot pe teren propriu, cu Sparta Parga, scor 3-0, în grupele Ligii Europa.

AC Milan joacă, duminică, de la ora 13.30, în deplasare, cu Udinese, în etapa a VI-a a campionatului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.