Antrenorul Gheorghe Hagi l-a criticat pe atacantul Denis Drăguş pentru evoluţia din meciul cu FCSB. De asemenea, trehnicianul şi patronul Viitorului s-a plâns de faptul că jucătorii săi au arătat lipsă de personalitate şi a lăsat să se înţeleagă că unii ar putea părăsi echipa în iarnă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am început bine, a fost un meci tactic. Ştiam clar ce trebuie să facem, dar nu am făcut-o, am avut foarte mult mingi în mijloc, dar în faţă nu am dezvoltat, nu am combinat, nu am băgat bine mingea în careu, iar când atacanţii nu sunt inspiraţi e greu să marchezi goluri. Steaua a fost mai puternică, mai experimentată, în a doua repriză au ştiut să stea în teren, având avantaj. Era greu, am jucat trei meciuri, nu erau toţi jucătorii proaspeţi, am fost pe drumuri. Sunt dezamăgit puţin, pentru că mă aşteptam să avem mai multă personalitate şi să arătăm anumite lucruri. Vom evolua acest meci şi următorul. Sunt meciuri mari. Prima imagine e că sunt tineri, trebuie răbdare, dar mă aştept şi eu la mai mult, vreau mai mult, îmi doresc mai mult. Lui Drăguş îi mai trebuia încă o minge. Una la echipă şi una pentru el. El a jucat numai pentru el, nu a avut nicio legătură cu echipa. Din păcate, i-am spus că nu se poate, asta e indisciplină tactică şi de de aceea l-am şi schimbat. Trebuie să înţeleagă că mai trebuie să joace fotbalul şi cu alţii, combinativ, nu numai individual. A fost o presiune, sunt tineri, dar trebuie să se obişnuiască cu lucrul acesta. Unii au avut o lispă de personalitate, voi evalua şi voi vedea ce vor face în continuare", a declarat Hagi, la Telekomsport.

Formaţia FCSB a învins, luni seară, pe stadionul Nicolae Dobrin, din Piteşti, scor 2-0 (1-0), echipa FC Viitorul, într-o partidă din etapa a XIX-a a Ligii I. Au marcat Florin Tănase ’41 şi Lucian Filip ’77.

Meciul ar fi trebuit să se dispute duminică, de la ora 20.00, dar a fost amânat pentru luni din cauza ceţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.