Antrenorul FC Viitorul, Gheorghe Hagi, s-a declarat dezamăgit de faptul că echipa sa a pierdut ultimele trei meciuri disputate în Liga I, ultimul, sâmbătă, cu Hermannstadt, şi anunţă schimbări în lot, în pauza de iarnă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Echipa nu a fost proaspătă, nu am am avut limpezime, pentru că atunci când ataci trebuie să ai mintea limpede, să desfaci, să iei deciziile care trebuie când ai oportunităţi. Am fost confuzi, fără să fim limpezi la cap, picioarele nici ele nu au funcţionat bine. Bine că s-a terminat, că a venit vacanţa! După bătăile pe care le-am luat noi în ultimul timp, bine că a venit vacanţa. Vom vedea ce vom pregăti pentru la anul. Am zis că o să fie un an de suferinţă, aşa văd eu lucrurile, vom suferi în continuare, probabil. Vedem ce vom face de la anul încolo, vedem ce drum luăm. Vedem ce decizii luăm pentru a merge în continuare. Am pierdut trei meciuri, puncte importante şi nu e bine. Trebuie două, trei, patru zile de odihnă şi apoi văd ce decizie iau. Normal că trebuie schimbate multe lucruri", a spus Hagi, la Telekomsport..

Formaţia FC Viitorul a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa Hermannstadt, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I, ultima din acest an.

Golul a fost marcat de Dumitriu, în minutul 12, cu un şut de la marginea careului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.