Fără Alexander Zverev, locul 3 ATP, câştigătoul Turneului Campionilor, Germania a învins, marţi, la Innsbruck, cu scorul de 2-1, echipa Marii Britanii şi s-a calificat în semifinalele Cupei Davis pentru prima dată din 2007.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Calificarea s-a jucat la meciul de dublu, în care Kevin Krawietz, fostul coechipier al lui Horia Tecău, şi Tim Puetz au câştigat un meci de două ore cu Joe Salisbury şi Neal Skupsky, scor 7-6 (10), 7-6 (5).

În primul meci, Daniel Evans, locul 25 ATP, l-a întrecut, cu scorul de 6-2, 6-1, pe Peter Gojowczyk, locul 86 ATP, în numai 55 de minute de joc.

Egalarea a fost reuşită de Jan-Lennard Struff, locul 51 ATP, după partida de două ore câştigată împotriva lui Cameron Norrie, locul 12 ATP, scor 7-6 (6), 3-6, 6-2.

În penultimul act, Germania va da piept cu învingătoarea din întâlnirea Rusia - Suedia, programată joi.

Şi pe partea cealaltă a tabloului se cunoaşte o semifinalistă, Croaţia, care a trecut, cu 2-1, de Italia. Adversarii croaţilor vor fi cunoscuţi după meciul Serbia - Kazahstan, care va avea loc miercuri.

Semifinalele Cupei Davis sunt programate vineri, iar finala, duminică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.