Genoa îl va transfera în perioada din ianuarie pe portarul Mattia Perin, 27 de ani, de la Juventus, pentru ca Ionuţ Radu să aibă concurenţă pe acest post.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Perin a fost la Genoa până în 2018, înainte de a fi transferat la Juventus. El are două prezenţe în echipa naţională a Italiei.

Oscar Damiani, fost fotbalist, acum agent de jucători, consideră că nu postul de portar este o problemă la Genoa.

"Vedem ce va aduce luna ianuarie, perioada de transferuri e lungă. Radu este un băiat foarte puternic, poate depăşi această situaţie. Este cert că nu portarul mi se pare a fi prima problemă la Genoa. Voi merge la Genova să vorbesc cu el şi să înţeleg care este situaţia după venirea lui Perin", a spus Damiani, citat de fcinter1908.it.

Radu, 22 de ani, este jucătorul echipei Inter Milano, el fiind împrumutat până la finalul sezonului la Genoa. El nu a lipsit niciun minut din poartea echipei genoveze, în cele 17 meciuri jucate în acest sezon, în Serie A. Cu toată că portarul român a avut de multe ori intervenţii salvatoare, Genoa este pe locul 20, ultimul, cu 11 puncte, la patru puncte de Sampdoria de pe locul 17, care asigură menţinerea în Serie A. 

Ionuţ Radu a primit 35 de goluri în această ediţie a campionatului italian, cele mai multe dintre portarii din Serie A, la egalitate cu brazilianul Gabriel de la Lecce.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.