Jucătoarea spaniolă de tenis Garbine Muguruza, locul 7 WTA, s-a retras de la turneul de categorie Premier de la San Jose, la care era principala favorită, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Muguruza a acuzat o accidentare la mâna dreapta şi nu a jucat meciul din turul al doilea, în care era direct acceptată. Ea a fost înlocuită de lucky loser-ul Anna Blinkova, locul 101 WTA. Rusoiaca de 19 ani a pierdut partida din manşa secundă, disputată, miercuri, cu Viktoria Azarenka din Belarus, locul 108 WTA, cu scorul de 6-1, 6-0.

Anul trecut, Muguruza a jucat în semifinale la acest turneu, care în 2017 s-a desfăşurat la Stanford, astfel că va pierde 185 de puncte.

La acest turneu evoluează şi Mihaela Buzărnescu, locul 24 WTA şi cap de serie numărul 5. Ea va juca în turul al doilea, joi, de la ora 21.00, cu Amanda Anisimova (SUA), locul 198 WTA, venită din calificări.

Deţinătoarea trofeului este americanca Madison Keys, locul 12 WTA şi cap de serie numărul 2. Keys ar putea juca împotriva Mihaelei Buzărnescu în sferturi, dacă va trece de australianca Alja Tomljanovici, locul 65 WTA, în manşa a doua.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.