Fundaşul stânga Cristian Ganea a fost recuperat după accidentarea suferită luni şi ar putea fi convocat de noul antrenor al echipei Athletic Bilbao, Gaizka Garitano, pentru meciul cu Girona, informează As.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aflat la debutul în LaLiga, Ganea a suferit o contuzie la torace la meciul pierdut de Athletic Bilbao, scor 0-3, cu Levante, în campionatul Spaniei. Românul de 26 de ani a părăsit terenul pe targă, în minutul 50, dar accidentarea sa nu s-a dovedit a fi una foarte serioasă.

Înfrângerea de la Levante s-a soldat cu demiterea antrenorului Eduardo Berizzo. Bilbao este pe locul 18, retrogradabil, cu 11 puncte, după 14 jocuri.

În vârstă de 43 de ani, Gaizka Garitano, antrenorul echipei secunde, a fost desemnat responsabil de conducerea primei formaţii.

Meciul Atheltic Bilbao - Girona, va avea loc luni, de la ora 22.00, în etapa a XV-a a LaLiga.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.