Tehnicianul dinamovist Ionel Gane a declarat, vineri, că speră ca Dinamo să aibă continuitate în rezultate pozitive şi la meciul cu Sepsi, de sâmbătă, din etapa a XXIII-a a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Venim după o victorie importantă împotriva celor de la FCSB. Întâlnim Sepsi, o echipă bună a campionatului nostru, aflată de câteva luni în prima parte a clasamentului. Va fi un duel interesant şi îmi doresc să avem continuitate în rezultate pozitive şi, mai ales, să adunăm cât mai multe victorii în ultimele 8 etape rămase de disputat în sezonul normal. Echipa noastră are un plus de încredere după calificarea în sferturile Cupei României, vreau puncte în următoarele meciuri de campionat!", a declarat antrenorul principal Ionel Gane pentru site-ul oficial al clubului.

Fără Marco Ehmann (suspendat) şi Andrei Blejdea (accidentat), lotul dinamoviştilor va intra în această după-amiază în cantonamentul de la Săftica pentru meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, programat sâmbătă, ora 21:00, pe stadionul din Ştefan cel Mare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.