Fundaşul dreapta Gabriel Enache a semnat un contract cu FCSB, grupare aflată în mare nevoie de fotbalişti după ce 15 jucători au fost testaţi poztiv cu noul coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A semnat acum. O să vedem (n.r. - dacă mai vin alţi jucători la FCSB), suntem, toţi, aşa, online. Ai voie (n.r. - să faci transferuri) până cu şase ore înainte (n.r. - de meci)", a declarat impresarul Anamaria Prodan, la ProX.

Ea a confirmat că şi atacantul Goran Karanovici şi mijlocaşul David Caiado, ambii de la FC Hermannstadt, au fost trasferaţi de urgenţă la formaţia bucureşteană.

Jucătorii Dennis Man, Alexandru Buziuc, Florinel Coman, Olimpiu Moruţan, Valentin Creţu, Marius Briceag, Andrei Vlad, Sergiu Buş, Andrei Pandele, Ovidiu Popescu, Ionuţ Vînă, Florin Tănase, Iulian Cristea, Darius Olaru şi Andrei Miron au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus.

Joi, de la ora 20.30, FCSB ar trebui să evolueze, la Giurgiu, cu Slovan Liberec, în turul al treilea preliminar al Ligii Europa. Pentru ca o echipă să poată disputa un joc în cupele europene, are nevoie de 13 fotbalişti în lot, potrivit protocolului UEFA.

Enache, 30 de ani, a evoluat ultima dată la FC Kîzîlhar, în Kazahstan. El a mai jucat la FCSB între 2016 şi 2016.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.