Comitetul Executiv al FRF a decis, joi, limitarea preţului biletelor pentru suporterii oaspeţi la meciurile din toate eşaloanele şi din Cupa României. De asemenea, a hotărât eliminarea sancţiunii de organizare a meciurilor de acasă pe alte stadioane şi creşterea băncilor de rezerve.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ţinând cont că în sezonul precedent am avut cel mai mare număr de spectatori pe stadioanele din Liga 1, dar şi din Liga a 2-a, ne dorim să încurajăm şi mai mult deplasarea suporterilor echipelor care joacă în deplasare şi care au aricum un cost suplimentar de deplasare şi pentru a evita totodată practicarea unor preţuri mai mari ca de obicei pentru numite meciuri importante, astăzi am stabilit limite maxime pentru preţurilel biletelor suporterilor oaspeţi, în limita a 5 la sută din capacitatea totală a stadionului, după cum urmează: maxim 50 de lei pentru meciurile din Liga 1 şi pentru meciurile începând din faza grupelor Cupei României şi maxim 30 de lei pentru toate celelalte competiţii şi toate celelate faze ale Cupei României”, a precizat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

„Altă modificare importantă: la solicitarea cluburilor se elimină sancţiunea cu organizarea meciurilor de acasă pe alte stadioane. În cazul în care un club este sancţionat cu disputarea meciurilor de pe teren propriu fără spectatori, regulamentul s-a modificat pentru a putea permite accesul copiilor sub 14 ani însoţiţi. Un adult la maxim zece copii”, a mai explicat şeful FRF.

Burleanu a precizat că joi Comitetul Executiv a aprobat solicitarea cluburilor din Liga 1 pentru creşterea băncilor de rezerve de la 20 la 23 de jucători începând cu 1 ianuarie 2024. „Zece cluburi au susţinut iniţiativa, cinci au votat împotrivă, un club s-a abţinut. Considerăm că este un timp suficient pentru modificarea infrastucturii de pe stadioane”, a adăugat el.

“Aprobă cu unanimitate de voturi creşterea numărului jucătorilor de pe banca de rezerve la meciurile din Liga 1 la 12 începând cu data de 01.01.2024”, este decizia C. Ex., potrivit site-ului FRF.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.