Administraţia de Monitorizare a Federaţiei Română de Fotbal (FRF) a trimis o adresă clubului FC Dinamo, în care avertizează gruparea din Liga I să-şi achite datoriile până la finalul lunii noiembrie, altfel va fi sancţionată conform regulamentului, informează gsp.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gruparea Dinamo înregistra, la 30 septembrie, datorii către angajaţi şi către alte cluburi, datorii care nu au fost achitate până la 5 noiembrie, data adresei FRF, şi dacă nu le plăteşte riscă de la o amendă până la excluderea din competiţii.

FC Dinamo a anunţat, la 13 august, că are un nou acţionar majoritar, şi anume compania Benel International SA, reprezentată de Pablo Cortacero.

La 30 septembrie, Cortacero a prezentat noua conduce a clubului formată în majoritate din spanioli.

De asemenea, au fost transferaţi 14 jucători la Dinamo, pe salarii foarte mari. Pană în prezent, conducerea spaniolă nu a investit nimic în clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.