Noul sezon competiţional din România debutează sâmbătă, 8 iulie, odată cu disputarea partidei dintre campioana Farul Constanţa şi câştigătoarea Cupei României Betano, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida se va disputa pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploieşti, cu începere de la ora 20:00.

Biletele la Supercupa României, Farul Constanţa – Sepsi, sunt disponibile online pe site-ul bilete.frf.ro, la preţul de 40 RON (tribună). Biletele la peluză (25 RON) pot fi achiziţionate prin intermediul celor două cluburi care îşi dispută trofeul, informează FRF.

Acces gratuit pentru copiii sub 14 ani

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor ”Tribuna 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate acestora bilete cu valoare zero.

Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil, în format digital sau printat, şi a actului de identitate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.