Comitetul de urgenţă al FRF a modificat programul play-out-ului şi datele barajului de menţinere/promovare, astfel că sezonul 2019/2020 al campionatului Ligii I se va încheia la 5 august.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În conformitate cu dispoziţiile art. 49 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de urgenţă compus din Răzvan BURLEANU – Preşedinte FRF, Gino IORGULESCU – Prim-vicepreşedinte FRF, Octavian GOGA – Vicepreşedinte FRF, cu unanimitate de voturi: Aprobă solicitarea LPF nr. 417 din 07.07.2020 privind modificarea calendarului competiţional al Ligii 1 în sensul programării etapei a X-a a play-out-ului în data de 18.07.2020 în loc de 14.07.2020, cum fusese stabilită iniţial, urmând ca etapa a XI-a să fie programată la data stabilită iniţial pentru etapa a XII-a şi aşa mai departe. Ultima etapă a play-out-ului urmând a se disputa la data de 05.08.2020. Având în vedere decizia de mai sus, aprobă modificarea datelor de desfăşurare a barajului de promovare/menţinere în Liga 1, acestea urmând a se desfăşura la datele de 9 şi 12 august 2020, în loc de 5 şi 9 august cum fusese stabilit iniţial", se arată într-un comunicat al FRF.

Din play-out-ul Ligii I mai sunt de jucat şase etape, însă Dinamo are de jucat două meciuri amânate, cu Chindia Târgomişte şi FC Hermannstadt, după ce magazinerul echipei a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, la 11 iunie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.