Cluburile PSG şi Ajax Amsterdam ar fi ajuns la un acord pentru transferul mijlocaşului Frenckie De Jong la gruparea din capitala Franţei, în schimbul sumei de 75 de milioane de euro, informează De Telegraaf, citat de presa internaţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oficialii clubului Paris Saint-Germain, Maxwell şi Antero Henrique, s-au întâlnit, la Amsterdam, cu Marc Overmas, preşedintele lui Ajax, iar cele două părţi ar fi ajuns la un acord pentur transferul fotbalistului.

De Jong, 21 de ani, este unul dintre cei mai apreciaţi tineri jucători din Europa, FC Barcelona şi Manchester City fiind de asemenea interesate de el.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Produs al academiei clubului Willem II Tilburg, De Jong este la Ajax din vara anului 2015. El a debutat deja la echipa naţională, pentru care a juact de patru ori.

Dacă transferul se va efectua în aceste condiţii, Ajax va încasa cea mai mare sumă din istoria fotbalului olandez pentru un jucător.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.