Forurile fotbalistice germane pregătesc măsuri de protecţie pentru arbitri în vederea reluării meciurilor, în timpul pandemiei de coronavirus, informează cotidianul Bild, citat de lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, arbitrii vor conduce partide din regiunea în care locuiesc, pentru a nu fi nevoiţi să doarmă la hotel. Ei se vor deplasa la stadion cu maşina, în ziua meciului, apoi se vor întoarce acasă.

Înaintea partidei, ei vor fi testaţi pentru depistarea virusului Sars-CoV-2.

De asemenea, este luată în considerare posibilitatea ca ei să poarte o protecţie la gură. La meciuri nu vor fi în tribune observatori de arbitri.

Întrerupt de la mijlocul lunii martie, campionatul german este suspendat până la 30 aprilie. La 17 aprilie, federaţia şi liga germane vor decide cu privire la posibilitatea de a relua meciurile în mai. Cea mai vehiculată dată pentru reînceperea jocurilor este 9 mai, cu partide disputate fără spectatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.