Clubul Dinamo Kiev a anunţat că încă şase jucători din lotul antrenat de Mircea Lucescu, între care mijlocaşul Tudor Băluţă, au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ceilalţi cinci jucători infectaţi sunt George Ţitaişvili, Denis Garmaş, Mikkel Duelund, Oleksandr Karavaev şi Mikola Şaparenko.

De asemenea, antrenorul secund Emil Caras a fost şi el testat pozitiv, împreună cu alte patru persoane din staff.

Toate aceste teste au fost efecutuate la o clinică acreditată de UEFA, înainte ca echipa să plece în Spania, pentru meciul cu FC Barcelona, din etapa a III-a a Grupei G a Ligii Europa.

Clubul Dinamo Kiev a precizat, sâmbătă, că portarul Denis Boiko a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, iar în urmă cu o săptămână au mai fost anunţaţi ca fiind infectaţi portarul Georgi Buşan, 26 de ani, şi fundaşul stânga Vitali Mikolenko, 21 de ani, precum şi de preparatorul fizic Vitali Kulibi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.