Atacantul echipei FCSB, Florin Tănase, a declarat, miercuri seară, că în momentul în care va fi transferat la altă grupare nu va depăşi suma de transfer a lui Dennis Man şi nu se vor plăti 15 milioane de euro pe el. "Tăiem 1-ul din faţă", a precizat Tănase, cu umor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tănase a afirmat că nu ştie dacă la finalul sezonului va pleca de la FCSB, însă a adăugat că orice jucător îşi doreşte să ajungă într-un campionat mai puternic.

Întrebat dacă este de părere că îl poate depăşi pe Man la suma de transfer, el a răspuns: "A, nu. Nu cred că îl voi depăşi pe Man. Man avea o vârstă, eu deja am 26 de ani. Poate dacă voi marca 40 de goluri...”.

"Vei pleca pe 15 milioane", i-a spus reporterul, iar fotbalistul a replicat: "Tăiem 1-ul din faţă".

În ceea ce priveşte meciul cu Dinamo, Florin Tănase este de părere că dacă terenul ar fi fost bun diferenţa de pe tabelă ar fi fost mai mare: "Sunt foarte bucuros că am marcat un nou gol şi mi-am ajutat echipa să câştige punctele. Cu atât mai mare e fericirea că am câştigat pe acest teren împotriva marii rivale. Gazonul a fost foarte moare, greu... Dacă era un gazon bun, cu siguranţă era un scor mult mai mare. Se pare că da (n.r. - Dinamo este victima sa preferată). Sunt bucuros să marchez mai ales împotriva lor. Am reuşit să câştigăm şi să nu le dăm încredere în timpul meciului să spere la ceva. Am mare încredere că anul acesta vom lua campionatul. Suntem foarte puternici cu noul staf. Va foarte greu să ne bată cineva".

FCSB a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Dinamo, în etapa a XXI-a a Ligii I. Gazdele au jucat în inferioritate numerică, din minutul 79, când a fost eliminat Steliano Filip. Golul a fost marcat de Tănase, în minutul 9.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.