Portarul Florin Niţă a declarat, duminică seară, că naţionala României a făcut un meci bun, dar nu trebuie să se uite faptul că a jucat în faţa unui colos precum echipa Germaniei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am avut mult de muncă, dar şi echipa, am făcut un meci bun. Trebuie ca la fiecare meci să-i coordonez pe băieţi. Am făcut un meci bun, dar am jucat înfaţa un colos. Felicit echipa noastră, a arătat ca o echipă ca pe teren. Sper ca în  Armenia să ne întoarcem cu puncte, e o echipă arţăgoasă, dar sper să luăm puncte. Cel mai mult în perioada mea m-a încurajat soţia. Ţin legătură cu Tătăruşanu, vorbim pe mesaje. Obiectivul  nostru este calificarea la CM", a declarat Niţă, la Pro TV.

România a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de Germania, în etapa a II-a a Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. A marcat Gnabry, în minutul 16.

Următoarea partidă a României va fi miercuri, de la ora 19.00, în Armenia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.