Clubul Deportivo La Coruna a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, că a ajuns la un acord pentru transferul atacatului Florin Andone la Brighton, echipă din Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Andone a jucat în două sezoane la Depor 69 de meciuri în campionat şi Cupa Spaniei, marcând 18 goluri şi oferind şase pase decisive.

În vârstă de 25 de ani, Andone a venit pe Riazor în vara anului 2016, de la Cordoba. Depor a plătit atunci 4,7 milioane de euro pentru fotbalist, dar Cordoba deţine 30 la sută din drepturile federative ale românului. Clubul din Galicia a refuzat vara trecută oferte pentru Andone de aproape 15 milioane de euro. 

Deportivo La Coruna a retrogradat la finalul sezonului recent încheiat, iar clauza de reziliere a contractului internaţionalului român a scăzut de la peste 20 de milioane de euro la şase milioane.

Club fondat în 1901, Brighton&Hove Albion, echipă antrenată din decembrie 2014 de fostul internaţional irlandez Chris Hughton, a terminat campionatul pe locul 15 din 20 de echipe, după ce a obţinut promovarea pentru prima dată în istoria sa în Premier League, sezonul anterior.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.