Atacantul Florin Andone le-a transmis, marţi, un mesaj fanilor echipei Galatasaray, în care îşi exprimă dezamăgirea că, din cauza accidentărilor, nu a putut să-şi arate valoarea la formaţia turcă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nici nu ştiu cum să încep, nici de unde să încep, dar vreau să exprim ceea ce simt şi să împărtăşesc asta cu voi toţi. Toţi care s-au îngrijorat de starea mea şi mi-au trimis mesaje de susţinere şi încurajare, sunteţi mulţi şi pentru asta vreau să vă mulţumesc din inimă. Sezonul s-a încheiat pentru mine, unul foarte dificil din cauza celor două accidentări pe care le-am suferit. Mă simt frustrat că mi-am îndeplint obiectivele pe care le aveam în minte la venirea la acest mare club, simt că am dezamăgit multe persoane şi că, într-adevăr, accidentările nu mi-au permis să arăt tot fotbalul pe care îl ştiu. Îmi pare rău pentru cum a decurs totul şi, deşi perioada mea la Galatasaray nu a contribuit cu multe lucruri pozitive, m-am simţit privilegiat să îmbrac acest tricou extraordinar şi să reprezint acest mare club. Mulţumesc din nou pentru infinitele voastre dovezi de afecţiune, în special fanilor echipei Galatasaray, care au demonstrat încă o dată că sunt, fără îndoială, unii dintre cei mai buni din lume. Mulţumesc!", a scris Florin Andone, pe Instagram.

Atacantul Florin Andone a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior la genunchiul drept, la meciul pierdut de Galatasaray, scor 0-2, în deplasare, cu Rizespor, în campionatul Turciei. Andone a fost scos de pe teren cu targa.

Aceasta este a doua accidentare gravă suferită de internaţionalul român de 27 de ani, în acest sezon. El s-a accidentat şi la partida din 9 noiembrie 2019, cu Gaziantep FK, când a suferit o ruptură de ligament colateral intern şi o leziune de ligament încrucişat la acelaşi genunchi drept.

Florin Andone a fost împrumutat, la 2 septembrie 2019, pentru un sezon la Galatasaray Istanbul de clubul englez Brighton.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.