Fostul internaţional Florentin Petre a declarat că Dinamo putea să-i transfere pe Dennis Man şi Adrian Petre în urmă cu trei-patru ani, dar gruparea "alb-roşie" nu a fost dispusă să plătească suma de 30.000 de euro pe trei juniori de la UTA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ştiţi că Man trebuia să vină la Dinamo? Acum trei-patru ani, m-a sunat cineva de acolo (n.r. - de la UTA), că are trei juniori pe care să-i duc la Dinamo. Eu am sunat la club, la Dinamo şi le-am spus: <Vă rog frumos, faceţi tot posibilul să-i aducem pe aceşti trei juniori, pentru că sunt jucători de viitor şi vor ajunge fotbalişti!> <Domne, noi nu plătim pentru ei.> <Plătiţi pentru ei, că vor ajunge fotbalişti!> Trei jucători cu 30.000 de euro... Îşi lăsau probabil un procent la transfer. Uite aşa, cum l-au pierdut pe Stanciu, i-au pierdut pe Man, pe Petre din Danemarca, şi mai era unul, Ene, parcă. Nu spun cu cine am vorbit (n.r. - de la Dinamo)", a declarat Florentin Petre la Digi Sport.

În vârstă de 20 de ani, Dennis Man a fost transferat de FCSB în septembrie 2016, iar Gigi Becali a declarat de curând că a refuzat o ofertă de 14 milioane de euro pentru internaţionalul de tineret.

Adrian Petre, tot 20 de ani, de asemenea internaţional de tineret, a ajuns în vara anului 2017, în Danemarca, la Esbjerg.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.