Flacăra Jocurilor Olimpice de iarnă care vor avea loc la PyeongChang, în perioada 9-25 februarie 2018, va fi aprinsă la 24 octombrie 2017, în orasul grec Olympia, a anunţat, marţi, site-ul oficial al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Flacăra va ajunge în Coreea de Sud în noiembrie şi până la sosirea sa la PyeongChang va străbate 17 oraşe parcurgând în total 2.018 kilometri.

În ţara gazdă, flacăra va ajunge la 1 noiembrie 2017, cu 100 de zile înainte de startul JO, şi va fi purtată de 7.500 de persoane.

Campioana olimpică la patinaj artistic Yuna Kim, ambasador de onoare al PyeongChang 2018, care s-a numărat printre purtătorii torţei la ediţiile Jocurilor Olimpice de la Torino 2006 şi Vancouver 2010, va participa la ceremonia de aprindere a flacării.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.