Leo Borg, fiul lui Bjorn Borg, a câştigat campionatul naţional de tenis al Suediei la categoria jucătorilor sub 16 ani, după ce l-a învins în finală pe Ross Weibull, cu scorul de 6-4, 6-4. A fost al doilea triumf consecutiv al tânărului tenismen la această competiţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 15 ani, Leo îi calcă pe urmă tatălui său, care a câştigat 11 turnee de grand slam şi a fost numărul 1 mondial timp de 109 săptămâni.

"În mod cert, Leo este unul în care credem şi vom lucra din greu cu el pentru ca să poată progresa. Luăm lucrurile zi cu zi", a declarat Rickard Billing, antrenorul tânărului jucător, potrivit lequipe.fr.

Leo Borg este fiul fostului mare tenismen cu a treia soţie, Patricia Ostfeld. Borg senior a mai fost căsătorit cu Mariana Smionescu şi cu solista italiană Loredana Berte. El mai are un băiat, Robin, cu modelul suedez Jannike Bjorling, cu care nu a fost căsătorit.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.